Casa Masover en venta

L'entorn

Casa Masover en venda, situada al poble de Son, Alt Àneu, Pallars Sobirà. Un dels pobles millor preservats del Pirineu. Situat a 1.400 m d’altura. Gran casa perfectament orientada a migdia. Molt a prop de les pistes d’esquí de Baquèira Beret (15 min) i d’Espot (20 min). A 7 quilòmetres d’Esterri d’Àneu (15 min).

En la zona perifèrica del Parc Nacional d’Aigüestortes i estany de Sant Maurici i del Parc Natural de l’Alt Pirineu. Sensacional enclavament rural al voltant del poble, amb prats de dalla, boscos i muntanyes de més de 2.700 m. Un entorn únic amb flora i fauna d’extraordinària varietat.

+ Fotografies


 

 

 

Casa

Edifici tradicional ampliat i completament reformat. Amb més de 320 m2.

La millor situació del poble de Son, al davant de l’església romànica. Format per planta baixa amb gran sala menjador (antic restaurant) de 70 m2, amb dos banys annexes, sala estar i menjador de 29 m2, cuina completament equipada (amb estris i maquinari professional) de 13 m2, terrassa coberta.

  • Primera planta, amb quatre habitacions dos banys i vestíbul.
  • Segona planta amb gran sala “loft” de 80 m2 amb bany i terrassa.
  • Planta semi soterrada amb bodega, magatzem, sala maquinari i taller.

Terreny

Conjunt de 400 m2 de terreny annexa a Casa Masover, amb hort i fruiters. També inclou una franja de 95 m2 edificables.

+ Fotografies

 

Antic cobert totalment reformat

Convertit en refugi de 120 m2. Amb dues plantes, accés enjardinat i entrada independent. Tot perfectament orientat a Migdia.

+ Fotografies

 

 

 

 

 

 

 

Plànols Casa Masover