Casa Masover en venda

L'entorn

Casa Masover en venda, situada al poble de Son, Alt Àneu, Pallars Sobirà. Un dels pobles millor preservats del Pirineu. Situat a 1.400m d’altura. Gran casa perfectament orientada a migdia. Molt a prop de les pistes d’esquí de Baquèira Beret (15 min) i d’Espot (20 min). A 7 quilòmetres d’Esterri d’Àneu (15 min).

En la zona perifèrica del Parc Nacional d’Aigüestortes i estany de Sant Maurici i del Parc Natural de l’Alt Pirineu. Sensacional enclavament rural al voltant del poble, amb prats de dalla, boscos i muntanyes de més de 2.700m. Un entorn únic amb flora i fauna d’extraordinària varietat.

+ Fotografies


 

 

 

Casa

Edifici tradicional ampliat i completament reformat. Amb més de 320m2.
La millor situació del poble de Son, al davant de l’església romànica. Armaris empotrats a totes les habitacions i a la bodega. Dobles Finestres amb doble vidre. Format per:
-Planta semi soterrada amb bodega, magatzem, sala maquinari i taller. Caldera de llenya. Caldera de gas. Tanc de gas propà amb capacitat de 4.000l ubicat a la finca exterior. Càmera frigorífica de 6,5m2.
-Planta baixa amb gran sala menjador (antic restaurant) de 70m2, amb dos banys annexes, sala estar i menjador de 29m2, cuina completament equipada (amb estris i maquinari professional) de 13m2, terrassa coberta.
-Primera planta, amb quatre habitacions, dos banys i vestíbul.
-Segona planta amb gran sala “loft” de 80m2 amb bany i terrassa.

Terreny

Conjunt de 400m2 de terreny annexa a Casa Masover, amb hort i fruiters. També inclou una franja de 95m2 edificables amb possibilitat de construir 3 plantes.

+ Fotografies

 

Antic cobert totalment reformat

Convertit en refugi de 120m2. Amb dues plantes, accés enjardinat i entrada independent. Tot perfectament orientat a Migdia.

+ Fotografies

 

 

 

 

 

 

 

Plànols Casa Masover